Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD), Institutt for produktdesign

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv. 

Fakultetet tilbyr høgare utdanning innan tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forskings- og utviklingsaktivitetar på desse fagfelta. Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har om lag 3 000 studentar og om lag 280 tilsette, og held til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller utanfor Lillestrøm.

Institutt for produktdesign tilbyr bachelor- og masterstudium i produktdesign, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter.

Fakultet for teknologi, kunst og design, Institutt for produktdesign søker studieleder i et vikariat 50% stilling. Tilsetting gjelder ut åremålsperioden fram til 30.06.21. Instituttet er lokalisert på Kjeller ved Lillestrøm.

Fakultetet er i sterk utvikling og står foran spennende endringer de nærmeste årene. Institutt for produktdesign vil stå sentralt i denne utviklingen. Som leder vil du kunne være med å påvirke veien videre. Les mer om instituttet her.

Ansvarsområde

Stillingen omfatter operativ oppfølging av instituttets bachelorprogram. Stillingen har ansvar for at virksomheten innen sitt område gjennomføres i tråd med vedtatte strategier og mål, har personalansvar for tilsatte i samråd med instituttleder, samt begrenset budsjettansvar. Ansvar og arbeidsoppgaver er beskrevet i egen stillingsbeskrivelse.

Kvalifikasjoner

For å lykkes i denne stillingen er det nødvendig at du har:

 • høyere utdanning innen design eller tilsvarende.
 • erfaring fra undervisning på universitet/høgskolenivå og FoU-virksomhet. Det er ønske om erfaring med utvikling av undervisningsmoduler, kurs, emner eller studier, og kvalitetsarbeid knyttet til dette.
 • kunnskap om og/eller erfaring fra ledelse er en fordel.
 • god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk.
 • erfaring internasjonalt akademisk arbeid, for eksempel gjennom forskning, utvikling og nettverksbygging med utenlandske utdanningsinstitusjoner eller bedrifter.

I tillegg bør du kunne bidra med disse personlige egenskapene:

 • evne til å motivere andre, har engasjement og entusiasme for stillingen
 • være inkluderende, god på relasjonsbygging og samarbeid
 • være løsningsorientert, initiativrik og kan ta beslutninger

Vi kan tilby deg

 • interessante og utfordrende lederoppgaver i et aktivt og mangfoldig miljø
 • mulighet for nettverksbygging og lederutvikling
 • en arbeidsplass i stadig utvikling
 • gode låne- og pensjonsbetingelser i Statens pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Det er viktig for HiOA å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • Gunnar H. Gundersen, Instituttleder, tlf. 91142642
 • For tekniske spørsmål, HR-rådgiver Mette Bjørtomt, metteb@oslomet.no

 

Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ, 1473 studieleder. Lønn kroner kr 661 700 – 745 600 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”send søknaden”.

Ansettelsestype Vikariat
Arbeidstid Deltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 50%
Sted Kjeller
Fylke Akershus
Land Norge
Referansenummer 18/04978
Publisert 15.05.2018
Søknadsfrist 05.06.2018

Terug naar vacatures