Fakultet for helsefag (HF), Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv. 

Fakultet for helsevitenskap tilbyr høyere utdanning innen helsefag og har også forsknings- og utviklingsaktiviteter innen fagområdet. Fakultetet har rundt 6000 studenter og om lag 600 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller og Sandvika i Akershus.

Instituttet er tilknyttet Fakultet for helsevitenskap og har omlag 3000 studenter og 250 tilsatte. Instituttet har virksomhet på Kjeller, i Pilestredet og i Sandvika.

Ved Fakultet for helsefag, Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, har vi en ledig stilling som studieleder fra 1.8.2017. Instituttet har et av landets største utdannings- og forskningsmiljø innen sykepleie, med studiesteder på Kjeller, Akershus, i Sandvika, Bærum og Pilestredet, Oslo.

Studieleder tilsettes på åremål for fire år med mulighet til å søke samme stilling ytterligere to perioder. Studieleder har instituttleder som nærmeste leder og sitter i instituttets ledergruppe. Stillingen er for tiden tilknyttet videre- og masterutdanninger i spesialsykepleie og bachelorstudiet i prehospitale tjenester –paramedic, studiested Pilestredet.

Høgskolens strategi har en klar satsning på forskning. Fakultet for helsefag driver utstrakt forsknings- og utviklingsarbeid og tilbyr to ph.d.-programmer: helsevitenskap og atferdsanalyse.

 

Ansvarsområde

Som studieleder har du faglig og administrativt ansvar for bachelorstudiet i Paramedic, videreutdanninger i anestesi-, barne-, intensiv-, operasjon og akuttsykepleie, og  master for tre av disse. Dette vil innebære resultatansvar for forskning, utdanning og formidling, og for personal- og økonomistyring. Du skal legge til rette for et sterkt forskningsmiljø innen  spesialsykepleie og prehospitale tjenester. Videre skal du jobbe for et godt og mangfoldig arbeidsmiljø.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver er nærmere beskrevet i stillingsbeskrivelsen.Vi søker deg som har

 • relevant høyere utdanning innen helse, fortrinnsvis på førstestillingsnivå med kompetanse i spesialsykepleie - og prehospitalt arbeid
 • ledererfaring, fortrinnsvis fra undervisnings- og forskningsvirksomhet med dokumenterbare resultater
 • erfaring med, og god forståelse for, økonomistyring og personalledelse
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi vil vektlegge at du har interesse for og kunnskap om den akutte fasen i pasientforløp, inkludert prehospitalt arbeid.

Erfaring med internasjonalt arbeid vil være en styrke.


V
i ønsker deg som

 • er strukturert, endringsvillig og løsningsorientert
 • har god samarbeidsevne og evner å bygge relasjoner
 • har en motiverende og inkluderende lederstil

Det er viktig for HiOA å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.Vi kan tilby deg

 • interessante og utfordrende lederoppgaver i et aktivt og mangfoldig fagmiljø
 • utviklingsmuligheter for ledere gjennom HiOAs lederutviklingsprogram
 • gode låne- og pensjonsordninger i Statens pensjonskasse
 • gode velferdsordninger og et variert tilbud av aktiviteter innen sport og kultur
 • fleksibel arbeidstid

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, stillingskode 1473 Studieleder, kr 659.500 – 743.100 pr år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.


Andre opplysninger

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt:

 • instituttleder Unni Hembre, tlf. 67236015/ 916 07 114, unni.hembre@hioa.no

 
Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen «logg inn og søk stillingen».

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. Høgskolen i Oslo og Akershus gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Søknadsfrist:   10.8.2017 
Ref.nr.: 17/01333

Ansettelsestype Visstidsanställning (4 år)
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 17/01333
Kontakt
 • Instituttleder Unni Hembre, 67 23 60 15/916 07 114
Publisert 03.07.2017
Søknadsfrist 10.08.2017

Tillbaka till lediga jobb