Fakultet for helsefag (HF), Institutt for fysioterapi

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv. 

Fakultet for helsefag tilbyr høyere utdanning innen helsefag og har også forsknings- og utviklingsaktiviteter innen fagområdet. Fakultetet har rundt 6000 studenter og om lag 600 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller og Sandvika i Akershus.

«Vil du være med å utdanne fremtidens fysioterapeuter og bidra til utvikling av instituttets faglige virksomhet?»

Fakultet for helsefag, Institutt for fysioterapi søker nye medarbeidere til fire midlertidige stillinger som høgskolelektor. Stillingene har en varighet t.o.m. 30.6.2018, og har en stillingsbrøk på henholdsvis 50 % (2 stillinger) og 100 % (2 stillinger). Stillingene kan også deles opp i mindre stillingsprosenter. Dersom det ikke melder seg søkere med kompetanse på høgskolelektornivå, kan det være aktuelt å tilsette i stilling som høgskolelærer.

Instituttet tilbyr bachelorstudium i fysioterapi, masterstudium i rehabilitering og habilitering samt diverse videreutdanninger. Bachelorprogrammet har to studieretninger – fysioterapi og mensendieck.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • klinisk veiledning av bachelorstudenter i praksis på skolens poliklinikker
 • sensurere ved avsluttende klinisk eksamen
 • kontaktlærer

Du må være forberedt på at det kan bli undervisning/veiledning også i andre relevante fagområder på instituttet.

Vi søker deg som har

 • relevant høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå
 • autorisasjon som fysioterapeut
 • klinisk erfaring som fysioterapeut, gjerne erfaring fra rehabiliteringsfeltet og/erfaring med muskelskjelettplager, inkludert langvarig smerteproblematikk.

Det er en fordel at du har

 • kjennskap til utdanningen og erfaring med veiledning av studenter

Generelle kriterier for tilsetting i stilling som høgskolelektor fremgår av Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger.

Høgskolen gjennomfører prøving av pedagogiske kvalifikasjoner i forbindelse med intervju.

Vi ønsker deg som

 • har god formidlingsevne
 • har evne til samarbeid og fleksibilitet
 • er initiativrik og resultatorientert

Det er viktig for HiOA å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

 • muligheter for faglig utvikling
 • en arbeidsplass i utvikling med ambisjon om å bli Norges neste universitet
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte Instituttleder Hege Bentzen, tlf. 67 23 60 49, el. 909 50 579 .

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ: 1008 høgskolelektor kr 436 900 - 579 300 eller 1007 høgskolelærer kr 398 100-517 700. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vi benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Vil du søke på stillingen, registrer din søknad og CV ved å benytte knappen ”søk her”.

Søknadsfrist: 1.8.17

Ref: 17/04494

Ansettelsestype Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 4
Arbeidsomfang 100% og 50 %
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 17/04494
Kontakt
 • Instituttleder Hege Bentzen, 67 23 60 49
Publisert 10.08.2017
Søknadsfrist 11.08.2017

Tillbaka till lediga jobb