OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv. 

Senter for velferds- og arbeidslivsforskning (SVA) ved OsloMet - Storbyuniversitetet består av Arbeidsforskningsinstituttet (AFI), Velferdsforskningsinstituttet NOVA, By- og regionforskningsinstituttet NIBR og Forbruksforskningsinstituttet SIFO.

NOVA er ett av Norges største samfunnsvitenskapelige forskningsinstitutt med vekt på forskning om oppvekst, velferd, sosialpolitikk og eldre år.

Instituttdirektør ved Velferdsforskningsinstituttet NOVA

Velferdsforskningsinstituttet NOVA søker ny direktør for sine ca. 80 medarbeidere. Direktøren har det faglige, økonomiske og administrative ansvaret for NOVAs oppdragsforskning. Direktøren skal også, gjennom deltakelse i SVAs ledergruppe, bidra til å utvikle Høgskolen som et nytt universitet med tett integrasjon av forskning og undervisning.

For stillingen kreves, foruten akademisk førstestillingskompetanse, erfaring fra ledelse av oppdragsforskning innen NOVAs kjerneområder barndom, oppvekst, velferd og aldring. For særlig kvalifiserte søkere kan dette fravikes. Vår nye direktør må ha evne til å motivere til lagspill i en kunnskapsorganisasjon, være orientert mot internasjonalt forskningssamarbeid og kunne understøtte forskningens samfunnsoppdrag.

Stillingen er et åremål på fire år, regulert av UH-loven §6.4. Lønn etter avtale.

For mer informasjon om stillingens innhold og krav, se NOVAs hjemmesider.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

  • Experis v/ Gisle Roll Ludvigsen,+47 93 46 81 68, gisle.Roll.Ludvigsen@no.experis.com 
  • Senterleder for SVA, Kåre Hagen, +47 95 21 75 08, kare.hagen@hioa.no

Det er viktig for HiOA å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.


Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen "logg inn og søk stillingen".

Vi oppfordrer søkerne til å laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. Høgskolen i Oslo og Akershus gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Ta kontakt med May-Lill Skogli om du har spørsmål rundt vårt rekrutteringssystem: telefon 40 24 40 28, e-post may-lill.skogli@nova.hioa.no.

 

Søknadsfrist:         1. september 2017

Ref:                       17/05029

Ansettelsestype Visstidsanställning (4 år)
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100%
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 17/05029
Kontakt
  • Experis v/ Gisle Roll Ludvigsen, +47 93 46 81 68
  • Kåre Hagen, Senterleder, +47 95 21 75 08
Publisert 03.07.2017
Søknadsfrist 01.09.2017

Tillbaka till lediga jobb