Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI), Fakultetsadministrasjonen, Seksjon for oppdragsadministrasjon

OsloMet - storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus, HiOA) er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv. 

LUI tilbyr barnehagelærer-, grunnskole-/faglærer- og yrkesfaglærerutdanning, utviklingsstudier og utdanning i tegnspråk og tolking. På masternivå tilbyr vi barnehagepedagogikk, flerkulturell og internasjonal utdanning, IKT-støttet læring, skolerettet utdanningsvitenskap og yrkespedagogikk. Fakultetet har ph.d.-studium i utdanningsvitenskap for lærerutdanning og omfattende etter- og videreutdanning.

Er du interessert i kvalitet- og kompetanseutvikling av lærere? Fast seniorrådgiver/rådgiverstilling ledig i oppdragsadministrasjonen

Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI), Fakultetsadministrasjonen, Seksjon for oppdragsadministrasjon søker etter en seniorrådgiver/rådgiver til en fast stilling med oppstart 1. januar 2017.  

Stillingene er i hovedsak rettet mot oppfølging av strategien Kompetanse for kvalitet, oppfølging av Stortingsmelding 21, Lærerutdanning 2025 og andre oppdrag knyttet til Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning.

Departementene og direktoratene utformer strategier for kvalitet- og kompetanseutvikling gjennom ulike etter- og videreutdanningstiltak basert på regjeringens politiske beslutninger (f.eks. Kompetanse for kvalitet, Yrkesfaglærerløftet og Kompetanse for fremtidens barnehage). Strategiene utløser statlige bevilgninger som finansierer utdanningstiltak, kurs og faglig støtte som fakultetets kompetanse og faglige ressurser kan bistå med.

Arbeid med satsingene synliggjør fakultetets samfunnsoppdrag. Stillingen gir dermed også et innblikk i hvordan politiske beslutninger blir gjennomført i praksis, innen utdanningssektoren.

Seksjon for oppdragsadministrasjon er en administrativ seksjon ved LUI, og bistår instituttene i å initiere og administrere HiOA sin kompetanseutvikling. LUI har en koordinerende rolle i regionsamarbeidet Region Oslo Nord og spiller en aktiv rolle i samarbeid med Fylkesmann i Oslo og Akershus om ny modell for etterutdanning av lærere i grunnskolen.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil i all hovedsak være å følge opp strategien Kompetanse for kvalitet, samt bistå i å initiere, administrere og følge opp etter- og videreutdanningsprosjekter og kurs i samarbeid med faglige prosjektledere. Stillingen innebærer også et nært samarbeid med studieadministrasjonen, økonomiseksjonen og andre (interne og eksterne) samarbeidspartnere. Dette betyr varierte arbeidsdager med oppgaver som:

 • anbudsarbeid
 • budsjettering og økonomioppfølging
 • saksbehandling og rapportering
 • dialog og møtevirksomhet med interne og eksterne fagmiljøer, eksterne kunder, potensielle oppdragsgivere og andre samarbeidspartnere
 • praktisk tilrettelegging ved kurs og konferanser
 • markedsføring og informasjonsarbeid
 • oppfølging av nettsider og andre digitale verktøy, samt sosiale medier
 • studieadministrativ oppfølging av deltagere og studenter, i samarbeid med studieadministrasjonen

Alle i seksjonen vil, i tillegg til de spesifikke oppgavene i sine stillinger, måtte ta del i andre administrative oppgaver etter behov. Det kan være aktuelt med enkelte justeringer av arbeidsoppgavene og arbeidsfordeling i seksjonsteamet ut fra omfang og type oppdrag vi til enhver tid får ansvar for.

Vi søker deg som har

 • høyere utdanning innenfor relevant fagfelt
 • administrativ arbeidserfaring innen UH-sektoren eller fra skolesektoren, gjerne fra prosjektarbeid
 • kjennskap til og interesse for kompetanseutvikling i utdanningssektoren
 • erfaring med plan- og budsjettarbeid
 • gode digitale ferdigheter

Det vil være en fordel med erfaring fra eller kjennskap til organisering og koordinering av kompetanseutviklingstiltak for lærere.

Vi ønsker deg som

Vi ser etter deg som er flink til å se muligheter, er fleksibel og kreativ. Arbeidsoppgavene innebærer tett kontakt med samarbeidspartnere internt og eksternt, dialog og oppfølging av kunder: Det er derfor avgjørende at du er flink til å samarbeide og har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig. Du må være kvalitetsbevisst og ha evnen til å jobbe både selvstendig og i team. Det er viktig at du arbeider målrettet og strukturert, og takler høyt arbeidspress i perioder.

Det vil bli lagt stor vekt på personlige egenskaper.

Det er viktig for HiOA å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

 • et godt arbeidsmiljø med høy grad av trivsel
 • et miljø med kompetente og engasjerte medarbeidere
 • varierte arbeidsoppgaver med handlingsrom til selvstendig arbeid og initiativ
 • mulighet til å påvirke kvalitet- og kompetanseutvikling i utdanningssektoren
 • arbeid ved et av landets største lærerutdanninger med høy kompetanse og viktig samfunnsoppdrag
 • et mangfoldig kulturtilbud
 • trening i arbeidstiden og rimelig treningstilbud gjennom vårt bedriftsidrettslag
 • et variert kurstilbud gjennom det interne kompetanseutviklingstilbudet HiOA-akademiet
 • kontor sentralt på Bislett i Oslo
 • gode låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid

 Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. Høgskolen i Oslo og Akershus gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • Seksjonssjef, Bruna Bruce, 67 23 74 89/ 901 75 587

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1364 seniorrådgiver og 1434 rådgiver. Lønn kroner 436 900-650 200 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen "logg inn og søk stillingen".

 

Søknadsfrist:         20. september

Ref:                       17/06384

Ansettelsestype Tillsvidareanställning
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 100 %
Sted Pilestredet 42
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 17/06384
Kontakt
 • Bruna Bruce, seksjonssjef, 67 23 74 89/ 901 75 587
Publisert 01.09.2017
Søknadsfrist 20.09.2017

Tillbaka till lediga jobb