Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD), Fakultetsadministrasjonen TKD, Stab TKD

OsloMet - storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet har studiesteder i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika. OsloMet er et attraktivt studie- og arbeidssted og en aktiv del av storbyregionens samfunns-, arbeids- og kulturliv. 

Fakultetet tilbyr høyere utdanning innen tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter innen disse fagfeltene. Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har om lag 3 000 studenter og om lag 280 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller utenfor Lillestrøm.

Vi søker nå lederstøtte til Institutt for estetiske fag   

Fakultet for teknologi, kunst og design har ledig stilling som lederstøtte tilknyttet Institutt for estetiske fag (EST) i Pilestredet Park 33. Lederstøttefunksjonen er organisert i fakultetsdirektørens stab, men arbeidsoppgavene vil utføres ved instituttet. Oppgavene er svært varierte, fra praktiske gjøremål til planarbeid, og du vil ha en viktig rolle i å holde og formidle kontakt mellom fakultetsadministrasjonen og instituttledelsen ved EST.

Institutt for estetiske fag (EST) dekker et stort område innen drama- og teaterkommunikasjon, kunst og design, film, design og kommunikasjon i digitale medier samt faglærerutdanning i design, kunst og håndverk. Instituttet ønsker å være et interessant og krevende studiested for profesjons- og fagutdanning og tilbyr utdanning basert på det fremste innen forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og erfaringskunnskap. Gode læringsopplegg er en viktig satsning og praksisopplæring i yrkesfeltet står sentralt.

Institutt for estetiske fag er et av fem institutt ved Fakultet for teknologi, kunst og design, og holder til ved Studiested Pilestredet, midt i Oslo. Byens mange museer og gallerier brukes aktivt som en del av studieopplegget. Ved instituttet finnes nye verksteder, moderne øvingsrom, læringssenter og lesesal, i tillegg til elektroniske nettverk og databaser som gir tilgang til nasjonal og internasjonal faglitteratur. Instituttet har rundt 600 studenter og 47 ansatte.

Les mer om Institutt for estetiske fag her.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • Daglig administrativ støtte til instituttets ledelse
 • Forberedelse og gjennomføring av arrangementer i samarbeid med instituttledelsen. Dette omfatter blant annet seminarer, konferanser, fagkvelder, omvisning til skoleklasser, etc.
 • Bidra til instituttets kommunikasjon internt og eksternt, inkludert arbeid med instituttets nettsider og på sosiale medier
 • Holde oversikt og drive prosesser knyttet til kvalitetssikringssystemet (lage planer, følge dem opp, samle inn data for rapporter, osv.)
 • Samordne innspill, skrive høringsuttalelser, forberede saksdokumenter til råd og møter og skrive møtereferater.

 For å kunne utføre oppgavene bør du ha

 • Relevant høyere utdanning på bachelornivå, mastergrad eller tilsvarende er en fordel. Meget god og relevant praksis kan kompensere for kravet om formell utdanning
 • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Gode IT-kunnskaper og evne til å sette seg raskt inn i nye systemer (P360, Canvas, CRIStin). 
 • Dokumentert erfaring fra prosjektarbeid 
 • Erfaring fra kommunikasjonsarbeid, bl.a. sosiale medier.

Vi ønsker deg som

 • Er løsningsorientert, helhetstenkende, strukturert og leveringsdyktig
 • Evner å motivere og inspirere andre, og bidra til godt samarbeid
 • Er nøyaktig, grundig og flink til å prioritere
 • Har interesse og engasjement for fakultetets kjernevirksomhet, dvs. utdanning, forskning, formidling og innovasjon innen teknologi, kunst og design.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Vi kan tilby deg

 • Spennende jobb ved Norges tredje største og mest urbane universitet
 • Muligheter for faglig utvikling
 • Låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
 • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
 • Hyggelig og kreativt arbeidsmiljø

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Fakultetsdirektør Maren Kristine Moen tlf. 67 23 85 00, e-mail: maren.moen@hioa.no

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ - rådgiver, stillingskode 1434 lønn kroner 436.500 – 578.900 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

I samsvar med Offentleglova kan du som søker offentliggjøres på søkerliste selv om du har bedt om at søknaden behandles konfidensielt. Du vil i så fall bli varslet før offentliggjøring.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist:           15.03.2018

Ref:                        18/02172

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til

HR Excellence in Research (HRS4R).

 

 

 

 

 

 

 Ansettelsestype Tillsvidareanställning
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 37,5 t/u
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 18/02172
Kontakt
 • Maren Kristine Moen, +47 67 23 85 00
Publisert 16.02.2018
Søknadsfrist 15.03.2018

Tillbaka till lediga jobb